Fórum - Zobrazit téma - Jak mohu online zkrátit video? - www.WMHelp.cz
forum.WMHelp.cz
O všem, co souvisí s Windows Mobile
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny  RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Jak mohu online zkrátit video?

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra WMHelp.cz -> Utility
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tatka
nováček
nováček


Registrace: 25.2. 2023
Příspěvky: 14

PříspěvekZaslal: čt 08. červen, 2023 15:17    Předmět: Jak mohu online zkrátit video? Citovat

Jak mohu online zkrátit video?
Zkrácení videa je důležitým aspektem pro úsporu času a místa na vašem zařízení. K tomu existuje mnoho nástrojů a jedním z nejpohodlnějších je Trim-video-online. Tato online služba vám umožňuje oříznout video, změnit jeho proporce a objem, aniž byste museli instalovat další programy.
Jak mohu online zkrátit video? Přečtěte si více o Trim-video-online.
Obecně platí, že použití Trim-video-online nepředstavuje žádné komplikace. Chcete-li snížit video, postupujte podle těchto jednoduchých kroků:
1. Nahrajte video. Chcete-li to provést, klikněte na tlačítko "Select a video file" a vyberte požadované video v počítači nebo v cloudu.
2. Vyberte úryvek. Poté přetáhněte kurzor na časovač na správný okamžik a klikněte na tlačítko "Start Point". Poté znovu přetáhněte kurzor na konečný bod a klikněte na "End Point". Vybraný úryvek videa bude označen žlutě.
3. Ořízněte video. Klikněte na tlačítko" Trim video " a počkejte, až služba poběží.
4. Uložte soubor. Dalším krokem je uložení upraveného videa do vašeho zařízení. Klikněte na tlačítko" Download " a vyberte formát, který chcete.
To je vše, co potřebujete vědět, abyste mohli použít Trim-video-online ke zkrácení videa. Tato služba se však neomezuje pouze na tuto funkci – můžete s ní také měnit velikost a objem videa a měnit FPS (počet snímků za sekundu).
Výhodou Trim-video-online je pohodlí a rychlost použití – videa můžete zkrátit během několika minut, aniž byste museli instalovat další programy do počítače.
Celkově je Trim-video-online skvělou volbou pro ty, kteří chtějí rychle a snadno oříznout video bez změny jeho kvality. Podle pokynů se můžete snadno ujistit o snadnosti používání této služby a zkrátit video několika kliknutími myši.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra WMHelp.cz -> Utility Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Reklama / Ceník
Vstup pro inzerenty




Webmaster | Hledání | Statistiky | Syndikační kanály WMHelp.cz, informace ze světa Windows Mobile, asistenční služby. ISSN 1802-5684
RSS News | RSS Downloads | Atom News | Atom Downloads | Plucker Text | Plucker Color | Plucker Gray | PDA verze | Právní ujednání | Ochrana osobních údajů