Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
olsak nováček

Registrace: 11.1. 2009 Příspěvky: 3
|
Zaslal: ne 11. leden, 2009 10:01 Předmět: Display treo 750 |
|
|
Potreboval bych vedet jak je to s temi problemy s dotyk.displ. u trea 750 take ma ten problem ze pokud vytahnu baterku a po nejake dobe ji dam zpet display funguje ale do par minut prestane dot. fungovat. nikde nemuzu najit co je to za problem a kolik stoji oprava i kdyz o tomhle problemu mluvi hodne lidi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Badel >> redaktor <<

Registrace: 2.5. 2007 Příspěvky: 271
|
Zaslal: ne 11. leden, 2009 14:00 Předmět: |
|
|
To se ti jednom zdá. Zas tak častej problém to neni. Cenu výměny displeje jsem už psal v jiným vláknu, tak mi přijde blbý to sem tahat znovu v novým. Jestli je to něčim jiným, což nelze vyloučit, cenu ti nikdo bez diagnostiky neřekne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
olsak nováček

Registrace: 11.1. 2009 Příspěvky: 3
|
Zaslal: ne 11. leden, 2009 15:30 Předmět: servis |
|
|
objednavnu na servis uz mam napsanou zitra to posilam |
|
Návrat nahoru |
|
 |
UsiReV >> moderátor <<

Registrace: 2.5. 2007 Příspěvky: 65
|
Zaslal: po 12. leden, 2009 11:41 Předmět: |
|
|
Je to divné, zásadně jsem Treo 750 resetoval vyjmutím baterie... _________________ <small style='color:gray;line-height:normal'>- Yo, dawg, what'd you do that for?<br>- Dude, that hot chick was so totally a Goa'uld!<br>- I think you're so totally awesome.<br>- That's what I'm talkin' about.</small> |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marsman nováček

Registrace: 8.12. 2008 Příspěvky: 2
|
Zaslal: pá 13. únor, 2009 17:36 Předmět: Re: servis |
|
|
potom dej prosim vedet kolik stala oprava, celkem me to zajima  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bigfly nováček

Registrace: 18.6. 2008 Příspěvky: 4
|
Zaslal: po 16. únor, 2009 0:00 Předmět: vypadok displeja |
|
|
Zdravim Vas, no ja som dal displej, ktoremu vypadavala dotykova vrstva vymenit, ale robi to aj s novym...tak Treo lezi v supliku...to sa proste neda pouzivat, vypadne to ked to clovek najviac potrebuje...to je moja skusenost  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|