Mám telefon HTC Touch asi cca 1 den ale jsou tam WM 6 a rad bych si tam nahral WM 6.1 . Ale hledam jsem dost dlouho a furt jsem nachazel jenom na jiny typy HTC Touch (HD,atd..) tak nevim jestli vubec jsou WM 6.1 pro jenom Touch dekuji za odpoved.
Registrace: 22.11. 2008 Příspěvky: 34 Bydliště: Brno
Zaslal: út 20. leden, 2009 10:17 Předmět: HTC Touch
U WM zařízení záleží na tom, jestli hledáte oficiální nebo neoficiální ROM. U neoficiálních je potřeba prostě hledat na vesměs zahraničních forech nebo zkusit štěstí na torrentu. Tím ale většinou zaniká záruka u zařízení, protože se zasahuje do zaváděcího programu.
Co se týká oficiálních ROM, tedy update, tak zde záleží na tom, kdo dané zařízení prodal, zda operátor pod svým označením (T-mobile MDA, O2 XDA, ...) nebo zda je to přímo s logem HTC. Pokud jej vydal operátor, tak musí update uvolnit operátor, pokud HTC, tak na některé modely je možné stáhnout novou ROM přímo na stránkách HTC.
Bohužel u modelu Touch tato možnost je pouze u operátora SPRINT, takže jedině pohledat neoficiální ROM.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=397739
Zaslal: st 21. leden, 2009 17:26 Předmět: Re: HTC Touch
NosekZ napsal:
U WM zařízení záleží na tom, jestli hledáte oficiální nebo neoficiální ROM. U neoficiálních je potřeba prostě hledat na vesměs zahraničních forech nebo zkusit štěstí na torrentu. Tím ale většinou zaniká záruka u zařízení, protože se zasahuje do zaváděcího programu.
Co se týká oficiálních ROM, tedy update, tak zde záleží na tom, kdo dané zařízení prodal, zda operátor pod svým označením (T-mobile MDA, O2 XDA, ...) nebo zda je to přímo s logem HTC. Pokud jej vydal operátor, tak musí update uvolnit operátor, pokud HTC, tak na některé modely je možné stáhnout novou ROM přímo na stránkách HTC.
Bohužel u modelu Touch tato možnost je pouze u operátora SPRINT, takže jedině pohledat neoficiální ROM.
No jelikoz mam telefon od T-mobile tak spis teda tu neoficialni na tom odkazu co je tady je WM 6.1 ale jeste bych poprosil nak podrobnejsi navod jak to udelam preci jenom v tom nemam zkusenost a anglistina neni moje silna stranka. Dekuji predem.
EDIT: Tak jsem se pokusil o upgrade ale vzdicky to skonci na 3 % a napise to chybu ERROR (270): UPDATE ERROR " The image file is corrupted. Please check your Update Utility.
Registrace: 22.11. 2008 Příspěvky: 34 Bydliště: Brno
Zaslal: st 21. leden, 2009 21:02 Předmět: Re: HTC Touch
VOBI napsal:
NosekZ napsal:
No jelikoz mam telefon od T-mobile tak spis teda tu neoficialni na tom odkazu co je tady je WM 6.1 ale jeste bych poprosil nak podrobnejsi navod jak to udelam preci jenom v tom nemam zkusenost a anglistina neni moje silna stranka. Dekuji predem.
No tak v tom případě doporučuju si s tím telefonem ještě trošku pohrát než se pustíte do dalších kroků.
Navíc po nahrání nové ROM bude telefon v angličtině a Konkrétně u tohoto modelu si nejsem jist, jestli se dá sehnat čeština. Dříve to bylo celkem běžné, ale dnes se už na trh dodávají telefony přímo s češtinou a proto se už málokdo zabývá vydáváním češtiny samostatně.
Zaslal: so 24. leden, 2009 11:18 Předmět: Re: HTC Touch
Hojas,
Možná tu bude stejnej problém jako maj PDAčka značky Eten. Jde o jazykovou verzi té ROM, tj. že se dají přehrávat jen ROM ve stejným jazyku (CZ->CZ, WWE->WWE ...WWE=Angličtina, ...) Nevím jak u HTC, ale u Etenu se to dá obejít pomocí jedné aplikace...
A jak říkal NosekZ , ta čeština je už přímo v ROM, kdyby to ale nechali jak dřív, tedy že se jazyk doinstaluje, tak bysme myslím tyhle problémy vůbec řešit nemuseli...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.