Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lemurek80 nováček

Registrace: 30.12. 2008 Příspěvky: 10
|
Zaslal: út 30. prosinec, 2008 21:25 Předmět: NEmožnost registrace E-ten M750 |
|
|
Ahojky,
máte někdo stejný problém?
Nedaří se mi registrovat na oficiálních E-ten stránkách ( http://www.etencorp.com/member/registration.php )
Přesto že zadávám údaje IMEI i S/N přesně podle toho co mám napsáno na krabici a pod baterií.
Přemýšlel jsem jestli není problém v prohlížeči,ale zkusil jsem FF3 a IE6 a u obou případů mi stránky hlásí že mám vložit správné S/N
Díky za každou radu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomasdie nováček

Registrace: 28.11. 2008 Příspěvky: 15
|
Zaslal: st 31. prosinec, 2008 8:31 Předmět: |
|
|
Zkus todle: http://www.glofiish.com/registration.asp?lang=3
Protoze E-TEn uz je oficialne Glofiish a stare E-ten stranky uz nejsou snad ani aktualizovane(velky banner na hlavni strance odkazuje na stranky glofiish) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lemurek80 nováček

|
Zaslal: st 31. prosinec, 2008 16:56 Předmět: |
|
|
Ahojky,
díky za tip.
Omlouvám se že sem to nenapsal i do toho prvního dotazu,ale i stránky glofiish.com sem zkoušel.
Tady mi to pro změnu píše : " OS Language Error "
Takže předpokládám že chyba bude někde mezi E-tenem a distributorem kterej tenhle přístroj počeštil.
Na těch stránkách www.etencorp.com je sice v úvodu napsáno že nejaktuálnější je glofiish.com ,ale když zkusím registraci,maj tam trošku jinej formulář v kterým je kolonka s typem zařízení kde M750 figuruje (je tam i poslední 900) pak je tam kolonka s verzí OS (která nejde změnit-zřejmě ještě nevydali novou ROM pro M750) a hlavně je tam kolonka s jazykem OS (mám zadat původní jazyk zařízení).
No je tam asi 8 možností ale ani jedna s mým S/N nejde dohromady )
Bomba...
Povedlo se někomu v poslední době zaregistovat nějakej přístroj u etenu?Pokud to byla M750 o to líp...
Dík za každej tip |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomasdie nováček

|
Zaslal: st 31. prosinec, 2008 17:03 Předmět: |
|
|
Tak prvne zadas IMEI pak se ti otevre S/N a podle neho ti to zada model. posem by to melo byt ok predpokladam. U OS Ver. ti to v podstate taky zada samo a mysim ze je to i celkem jedno jaky tam je. Ja mam X650 a mam tam z 5ti moznych 280 coz je hned prvni tudiz asi nejstarsi. OS Lang. mi to ani nenabizi k vybrani, ale mam tam WWE coz je mezinarodni EN. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lemurek80 nováček

|
Zaslal: st 31. prosinec, 2008 17:13 Předmět: |
|
|
100% zadávám to co je napsáno na krabici.
OS language jsem zkusil WWE a potom i všechny ostatní a furt nic |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lemurek80 nováček

|
Zaslal: st 31. prosinec, 2008 17:17 Předmět: |
|
|
teda lépe řečeno píše to stále dokola:
"Please input real serial number."
Opravdu jsem zkoušel několikrát opsat číslo z krabice,číslo z podbaterky a číslo ze záručáku a nefunguje to s žádným jazykem.
Holt až jednou eten uvolní novou ROM budu muset čekat až jí nějaká dobrá duše dá na síť. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomasdie nováček

|
Zaslal: st 31. prosinec, 2008 17:19 Předmět: |
|
|
A kontroloval sis esi souhlasi to co mas na krabici a to co mas na pristroji? Este me napadlo ze nezadavas S/N ale IMEI ktere je na pristroji pod baterkou. S/N ti to vypise samo podle IMEI
Mluvim teda o teto strance http://www.glofiish.com/registration.asp?lang=3
Zadava se tam jen IMEI(nikoli S/N) a po zadani se samo vypise "Serial Number", "Model" a "OS Language". Os version nevim ja tam mam 280 jak uz sem psal -je tam hvezdicka takze to vyzaduji a asi by tam melo neco byt, ale u tveho modelu mozna ne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lemurek80 nováček

|
Zaslal: pá 02. leden, 2009 15:09 Předmět: |
|
|
Jo opravdu jsem zadával IMEI dokonce jsem zkusil do IMEI kolonky zadat S/N ale napsalo to že zadávám málo znaků...
Problém už reším s internetovým obchodem ,kterej to předal distributorovi,hned jak se někam pohneme dám Vám vědět. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
masoxcz plavčík

Registrace: 31.3. 2008 Příspěvky: 98
|
Zaslal: út 06. leden, 2009 9:00 Předmět: |
|
|
Z toho si nic nedělej. Je to sice offtopic, ale kolega se divil, proč jeho v ČR u distributora O2 koupená N73 při aktualizaci firmwaru stahuje tureckou verzi. Podle výrobního čísla zjistil, že to vůbec není telefon pro Evropu, alébrž pro Turecko a tady vůbec neměl v prodeji co dělat. Ten tvůj problém je proti tomu lapálie. _________________ UTFG "Jak se správně ptát".
... Perfectly symmetrical violence never solved anything. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lemurek80 nováček

|
Zaslal: út 06. leden, 2009 14:46 Předmět: |
|
|
tak stále nic novýho.
Aspoň že se ten eshop snaží. jejich odpověď:
Stále čekáme na informace.hned ráno jsme psali dodavateli .urgovali jsme žádost o pomoc dodavatel napsalDobrý den,Ano myslím na Vás. Zaslal jsem to přímo na E-TEN, ale bohužel se nám zatím nikdo neozval. Určitě až dostanu nějaké info, dám Vám vědět.S pozdravemMichal HrdličkaSales managerRRC-CZ, s.r.o. (DiFo) Tak zase musíme čekat , snad to bude jíž brzy. S pozdravem a přáním krásného dne
za tým e-space.cz
no a víme odkud telefon pochází takže RRC CZ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lamr nováček

Registrace: 18.1. 2009 Příspěvky: 4
|
Zaslal: ne 18. leden, 2009 1:08 Předmět: |
|
|
Ahoj všichni. Mám stejný úplně stejný problém. Také PDA koupeno v e-space.. Už to prý řeší...
Chci se zeptat jestli u tebe něco nového ohledně té registrace? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lemurek80 nováček

|
Zaslal: ne 18. leden, 2009 10:00 Předmět: |
|
|
Od toho mejlu co mi přišel 6.ledna nic..ticho po pěšince...
Hele písni jim taky ať se snažej trošku víc...
Aspoň že víme že to je od diFo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lamr nováček

|
Zaslal: ne 18. leden, 2009 11:57 Předmět: |
|
|
uz sem jim psal... Odepsali me ze pry toznova urgovali u dodavatele.. dodavatel zase psal ze od etenu zadna odpoved...
des.....
PS: neznáte někdo někoho kdo se zabývá vývojem software pro pda?
Vytvářím aplikaci pro PDA, která spolupracuje s fotákem v PDAcku.. vyuzivam standardni API pro praci s kamerou ale na tomhle etenu M750 me to nefunguje korektne... neni mozne spustit cameru v režimu focení.. a není tam ten ovládací prvek na přepuntí se do režimu foto...
Při spuštění standardním talčítkem je vše OK..
Jsem bezradný nevím co mám dělat... Na emulátoru vše v pohodě a na HTC touch 3G take v pohodě... Už sem přemýšlel že ho snad prodám...
Vím že ten dotaz sem nepatří ale prosím aspon třeba někam nasměrovat..
Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Badel >> redaktor <<

Registrace: 2.5. 2007 Příspěvky: 271
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lemurek80 nováček

|
Zaslal: po 26. leden, 2009 18:10 Předmět: |
|
|
Tak se mi ozvali z e-space CZ .
distributor RRC-CZ píše :
Co se týká nového firmwaru, Váš zákazník může stáhnout na naší podpoře na stránkách http://www.mnhelp.cz/reg/.
Na stránkách E-TENU nenajde žádnou českou ROM , ani aktualizace v CZ. Pokud by instaloval do CZ ROM aktualizace určené pro jiné státy(jazyky), nebude mu vše korektně fungovat.
no to je hezký od E-tena co? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lamr nováček

|
Zaslal: po 26. leden, 2009 18:14 Předmět: |
|
|
No me poslali taky neco podobneho....
Ale oni zadnou ceskou atualizaci nemaji... tak at si trhnou...
Klidně bych si tam dal anglicky windows abych to mel aktualni..
¨jenze kdyz me to nenecha registrovat na strance etenu tak muzu delat prd...
sem pekne ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lemurek80 nováček

|
Zaslal: čt 29. leden, 2009 17:52 Předmět: |
|
|
No pokud jsem správně informovanej tak zatím envyšla žádná ofiko ROMka krom té co tam máme z výroby...
Prostě E-ten podpora = 0
Třeba až to oficiálně převezme ACER se to zlepší.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
masoxcz plavčík

|
Zaslal: po 02. únor, 2009 8:04 Předmět: |
|
|
Já bych to vrátil a chtěl zpátky prachy. _________________ UTFG "Jak se správně ptát".
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lemurek80 nováček

|
Zaslal: po 02. únor, 2009 9:32 Předmět: |
|
|
Proč vracet?
M750 funguje spolehlivě,zatím mě naštvalo jen občasné kousání a vesměs sem to způsobil já tím že sem pustil moc programů bez SR,atd.
Až na tu nemožnost upgradu na WM6.1 (6.5) protože nic ofiko a pokud vím tak ani neofiko nevyšlo jsem s tím E-tenem spokojenej.
Přecijen si musím uvědomit kolik jsem za něj dal 7.230 (říjen 0 i s dPH a pak nadávat že to není stejně vymakaný jako HTC touch Pro nebo Omnia (momentální dva favoriti)
Když tak mi to trošku rozveď,třeba jsem ten poslední příspěvek jenom špatně pochopil... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
masoxcz plavčík

|
Zaslal: po 02. únor, 2009 10:41 Předmět: |
|
|
Je to velice prosté. Podle občana máš nárok na bezchybné a bezvadné zařízení (ve smyslu bezchybné a bezvadné implementace všech funkcí přístroje a samozřejmě konstrukční i výrobní provedení bez skrytých vad). Jestliže součástí nabídky je, že pro získání přístupu k čemukoli inzerovanému jako funkci přístroje se musíš registrovat a to nefunguje,, nejedná se o bezvadný přístroj, a pokud nebude reklamace vyřízena v zákonné lhůtě, máš nárok na odstoupení od kupní smlouvy nebo na odpovídající slevu. Takže jestliže podmínkou využití čehokoli je registrace nebo cokoli nefunguje perfektně a řeší to update, a přístroj není možno zaregistrovat a tím získat přístup k funkcím nebo opravám, uplatni to jako reklamaci v záruční lhůtě. Buď to do 30ti dnů bude fungovat, nebo nárokuj vrácení peněz. _________________ UTFG "Jak se správně ptát".
|
Návrat nahoru |
|
 |
|