Fórum - Zobrazit téma - Osobní analýza postav v "My Hero Academia": Minami - www.WMHelp.cz
forum.WMHelp.cz
O všem, co souvisí s Windows Mobile
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny  RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Osobní analýza postav v "My Hero Academia": Minami

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra WMHelp.cz -> Acer
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zfse243564
nováček
nováček


Registrace: 11.10. 2021
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: po 29. listopad, 2021 7:39    Předmět: Osobní analýza postav v "My Hero Academia": Minami Citovat

Dovolte mi mluvit o každém, kdo nenávidí hrozny. Vlastně jsem hrozny ze začátku neměl moc rád. Myslel jsem si, že tento druh lidí je tak slabý, ale poté, co jsem to viděl, si myslím, že hrozny nejsou vůbec slabé. individualita na prvním místě. Pokud to správně použijete Není to přehánění být prvním ovládáním hrdiny. Koneckonců, super přilnavost je také děsivá. Může omezit některé nepřátele rychlostního typu (pokud je používána správně). Za druhé , promluvme si o problému postavy. Myslím, že jeho postava má nějakou...emm...žlutou (=・ω・=) Ale přemýšlejte o tom všichni, není umístění Grapea ve hře komické? moderátor? U komediální postavy si nemyslím, že bychom měli diskutovat o tom, jak byl přijat do Xiongying. Vzhledem k tomu, že vstoupil do Xiongying, je přirozeně jedinečný. Toto je autorovo velké prostředí: ročník studentů třídy A s mnoha koulemi ve tvaru hroznů na hlavě, sbírkou chtíče, bázliví, ale v kritických okamžicích vždy dokážou něco změnit. Navíc Grape také řekl, že chce být hrdinou. Jeho původní záměr se nezměnil, ale jeho osobnost je o něco extrémnější. Autor také řekl, že Grape je člověk, který má hlubokou posedlost být hrdinou, ale je to komičtější. Takže doufám, že všichni přestanou nadávat hrozny, nezapomeňte, tohle je vášnivý fanoušek a hrozny jsou také velmi vášnivé, ale přemýšlejte o tom, pokud je fanoušek plný vášnivých záběrů, bez nějakých vtipných záběrů, pak Možná bude ať se dívá méně lidí (netroufám si říct, že je méně lidí, přeci jen jsou lidé, kteří mají rádi plnokrevné, ale to, že jim budou padat fanoušci, je věc, kterou všichni ani autor vidět nechtějí) Takže , protože tento typ člověka je velmi vášnivý. , A také komická postava, proč mu lidé nadávají? Prosím buď zticha. dík.
Hroznový kostým
Oficiální nastavení Grape (vím, že to není jasné, ale opravdu nemůžu najít původní QAQ)
Dobře, po povídání o hroznech si promluvme o Bakho.
Musím říct, že vzhled je stále dost vysoký
Toto je oficiální prostředí pro Bakho: žhavá osobnost, silné sebevědomí, silná osobnost a bojový talent, od dětství toužil po hrdinovi č. 1, Oermatovi, a rozhodl se ho překonat, aby se stal nejsilnějším hrdinou.
Z hlediska ambicí není s Bakhem žádný problém, až na to, že ho nemám moc rád kvůli jeho extrémnímu temperamentu. Osobně si myslím, že Bakugo Katsuki je skutečně velmi silný (nemám žádné námitky k jeho síle), ale není příliš sympatický z hlediska osobnosti. Za prvé, od chvíle, kdy se tato postava objevila, jsem cítil, že tato postava je správným kampusovým tyranem.
Později, v prvním skutečném bojovém drilu, ukázal i svou špatnou osobnost.
Samozřejmě, extrémně silné sebevědomí a extrémně silná touha vyhrát, spolu s extrémně zkreslenou osobností, způsobily, že jsem opravdu nemohl mít rád Bakho.
V následné sérii událostí jsem však viděl jiné bakugo.
U první závěrečné zkoušky
Bitva o Kamiya
Při péči o děti
Původní záměr postavy a touha po spravedlnosti jsou něco, co jsem nečekal.
Jeho pokřivený charakter je však něco, s čím nemohu souhlasit! Na baráži jsem viděl několik fanoušků Bakhao, kteří vyjadřovali nějaké Bakhao chování: Tohle je Tsundere, tohle je manželka (Green Valley)... Řekl jsem, že to nemohu přijmout. Nemyslím si, že je to cool. Ano, Bakugova síla a spravedlivé srdce srovnatelné s hlavním hrdinou mě přiměly oněměl, a dokonce jsem trochu obdivoval. Ale upřímně řečeno, jak skvělá je taková pokroucená postava? Kde je Tsundere? Kde je plné lásky! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Přemýšlejte o tom všichni, vykopněte si srdce a řekněte: Kdyby se k vám takhle choval, mysleli byste si, že je cool? Přemýšlejte o tom jinak, všichni: Kdybyste byli Lvgu Iduku, mysleli byste si, že je arogantní! Přemýšlejte o tom všichni!
Pokud jde o věc, jeho postava se vyvíjela v prostředí, které je ostatními extrémně vyhledávané. Nemyslím si, že je to moc ubohé. Myslím, že v reálném životě ho budete nenávidět, až když někoho takového potkáte postava! Místo toho, abychom ho měli rádi! A takový člověk si pod vlivem strýčka Ou vyvinul extrémně silné srdce spravedlnosti, což mě překvapilo a obdivovalo. Uvědomte si však, že obdivuji a mám rád, když Bakugou ukázal svůj smysl pro spravedlnost. Bakho můžete mít rádi, koneckonců je to vaše svoboda a já nejsem způsobilý vás ovládat. Doufám však, že se vám bude líbit bakugo Katsuki, který je plný spravedlnosti, místo bakugo Katsuki, který má zkreslenou osobnost.
Když už jsem toho řekl tolik, chtěl bych vyjádřit pouze jedno téma: Nenásledujte trend bez přemýšlení, prosím pochopte tři pohledy a vyhněte se bezmozkovému foukání v baráži! Doufám, že své tři pohledy dokážete uvést na pravou míru. dík.
https://www.gearanime.co.uk/product-category/my-hero-academia/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra WMHelp.cz -> Acer Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Reklama / Ceník
Vstup pro inzerenty




Webmaster | Hledání | Statistiky | Syndikační kanály WMHelp.cz, informace ze světa Windows Mobile, asistenční služby. ISSN 1802-5684
RSS News | RSS Downloads | Atom News | Atom Downloads | Plucker Text | Plucker Color | Plucker Gray | PDA verze | Právní ujednání | Ochrana osobních údajů