Fórum - Zobrazit téma - Nefunguje dotykový displey - www.WMHelp.cz
forum.WMHelp.cz
O všem, co souvisí s Windows Mobile
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny  RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Nefunguje dotykový displey
Přejít na stránku 1, 2  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra WMHelp.cz -> Palm
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
racus
nováček
nováček


Registrace: 25.7. 2008
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: pá 25. červenec, 2008 12:22    Předmět: Nefunguje dotykový displey Citovat

Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu. Ze dne na den mi přestal fungovat dotykový displey u trea 750. Když dám kalibraci displeye, tak je kalibrační křížek zaseklý uprostřed a nikam se nepohybuje a telefon na dotykové pero nereaguje, nevíte někdo co s tím???A ještě jsem teď udělal hard reset a poté naběhla na obrazovku zpráva(Tap the screen to set up yuor Windows Mobile-based device) to je asi že mám kliknout na obrazovku k nastavení telefonu nebo něco takového a po kliknuti na obrazovku naskočí kalibrace dotykového pera a už se to znovu sekne. Nemůže to být jen softwarem? Pochybující Díky za tipy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Badel
>> redaktor <<
>> redaktor <<


Registrace: 2.5. 2007
Příspěvky: 271

PříspěvekZaslal: pá 25. červenec, 2008 12:54    Předmět: Citovat

Pokud jsi opravdu udělal hard reset (ne jen soft), tak je to na reklamaci. Je-li to po záruce, pak jedině tady.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
racus
nováček
nováček


Registrace: 25.7. 2008
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: ne 27. červenec, 2008 11:22    Předmět: Citovat

Tak dnes jsem se pokoušel o znovuzrození telefonu a podařilo se. Dotykový displey začal sám od sebe znovu fungovat. Ale po pěti minutách zase nic. Tak nevim jestli tam není jen špatný kontakt či co.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Badel
>> redaktor <<
>> redaktor <<


Registrace: 2.5. 2007
Příspěvky: 271

PříspěvekZaslal: ne 27. červenec, 2008 12:05    Předmět: Citovat

Nemáš na to displeji náhodou špatně nelepenou fólii? Tzn. tak, že se dotýká okraje lemování displeje.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
jacktalking
>> moderátor <<
>> moderátor <<


Registrace: 24.5. 2007
Příspěvky: 158

PříspěvekZaslal: ne 27. červenec, 2008 17:05    Předmět: Citovat

jj, jak říká badel - buď špatně nalepená fólie a nebo stačí zrníčko písku pod krytem. Zrovna toto jsme řešili minulý týden Stydící se
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
PavelT
nováček
nováček


Registrace: 16.12. 2008
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: út 16. prosinec, 2008 19:22    Předmět: Displej reaguje částečně :-( Citovat

Displej se mi zachoval podobně jako Racusovi Smutný
Po Hard resetu se kalibrace nechtěla provést. Vyndal jsem na noc baterii a ráno jsem to přes křížky zkalibroval. Vypozoroval jsem, že po dotyku reaguje jen rozsvícením klávesnice. Zdá se mi, že je to softwarová chyba (doufám v to) Nevíte, jestli není nějaké nastavení v Registrech (tam jsem se hrabal jen ohledně blikání diody - ale vše jsem pak vrátil do původního stavu)
Dík za každou radu.

PS: Folii mám OK, nečistota pod rámečkem snad není
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Kiwiooo
nováček
nováček


Registrace: 26.12. 2008
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: pá 26. prosinec, 2008 9:05    Předmět: Nefunkcni dotyk display Citovat

Jako PavelT mam uplne stejny problem. Telefon, pokud necham vypnuty delsi dobu, display funguje cca 1hod. Pote se vrati do starych koleji,to znamena po dotyku se rozsviti klavesnice, ale nereaguji okna na obrazovce.Drive normalne chodil,tzn. vylucuje moznost spatne nalepene ochranne folie.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Badel
>> redaktor <<
>> redaktor <<


Registrace: 2.5. 2007
Příspěvky: 271

PříspěvekZaslal: pá 26. prosinec, 2008 12:23    Předmět: Citovat

Jste si fakt jistý, že to nedělá nějaká aplikace?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Kiwiooo
nováček
nováček


Registrace: 26.12. 2008
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: pá 26. prosinec, 2008 22:53    Předmět: Citovat

Nový poznatek. Nechal jsem telefon zapnuty pres celou noc v aute /cca kolem 0'C/ a dotykac jede uz pres 24hod. Tzn. muj sedlacky usudek-neco se v tom telefonu musim zahrivat. Kdyz to necham vypnute v interieru /klasicka teplota kolem 24'C/, po par minutach display predvadi to,co jsem ja a kolegove nade mnou popsali.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
PavelT
nováček
nováček


Registrace: 16.12. 2008
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: po 29. prosinec, 2008 17:50    Předmět: Nefunkcni dotyk display Citovat

Ahoj, aplikací to opravdu není. Udělal jsem Hardreset a jedu na prostých WM a už při kalibraci jsem měl problém. (musel jsem nechat baterii přes noc mimo a ráno jsem mohl teprve kalibraci dokončit).
Mě se zas podařilo, že po nočním nabíjení chvíli displej taky reagoval. Začínám se přiklánět k hardwarové chybě, nějaký kondík či co. Má někdo zkušenosti se servisem Trea?
Předem dík, PT
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
PavelT
nováček
nováček


Registrace: 16.12. 2008
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: po 29. prosinec, 2008 17:52    Předmět: Nefunkcni dotyk display Citovat

Sorry, chtěl jsem se hlavně zeptat Kiwiooo, jak dlouho mu fungoval "podchlazený" dislay ;-)?
Dík
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Badel
>> redaktor <<
>> redaktor <<


Registrace: 2.5. 2007
Příspěvky: 271

PříspěvekZaslal: po 29. prosinec, 2008 18:47    Předmět: Citovat

Servis zajišťujeme my - tady.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Kiwiooo
nováček
nováček


Registrace: 26.12. 2008
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: út 30. prosinec, 2008 8:11    Předmět: Citovat

To PavelT: Fungovalo to cca 1 hodku... Smutný Ale jak jsem to prenesl do tepla, byl ten stary problem zpet. Nejhorsi na tom je, ze nemuzu ovladat navigaci-tam se bez dotykace nechytam. Treo se docela prijemne ovlada-ma radu zajimavych funkci, ale tohle me uz hodne otravilo-dalsi Palm patrne nehodlam zakoupit, kdyz vidim-kolik uzivatelu se s tim potyka, nebude to zavada ojedinela. Odkaz na servis je dobra vec, ale kdyz jsem ten telefon koupil za 4tis kc nepouzity, nechce se mi davat pres 5tis Kc za opravu, at je jakakoliv. Tak jsem to alespon pochopil ze servisnich stranek. Oprava=vymena kus za kus...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Badel
>> redaktor <<
>> redaktor <<


Registrace: 2.5. 2007
Příspěvky: 271

PříspěvekZaslal: út 30. prosinec, 2008 11:06    Předmět: Citovat

Ta ceny opravy, kterou uvádíš, je jen ve zcela ojedinělých případech. Většinou je daleko nižší. Opravy se totiž snažíme provádět sami a do UK se odesílají jen beznadějné případy se souhlasem uživatele.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Kiwiooo
nováček
nováček


Registrace: 26.12. 2008
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: ne 04. leden, 2009 17:13    Předmět: Citovat

To Badel: Ok,jsi mi schopny alespon od pasu nastrelit cenu opravy tohoto problemu? Urcite s tim mas zkusenosti a nekdy jsi tento problem resil... At vim, zda to ma cenu vubec posilat-nebo s tim mam slahnout rovnou do kose.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Badel
>> redaktor <<
>> redaktor <<


Registrace: 2.5. 2007
Příspěvky: 271

PříspěvekZaslal: ne 04. leden, 2009 21:25    Předmět: Citovat

Pokud to bude na výměnu displeje, tak je to za 2339,- Kč včetně všech poplatků i poštovného. Pokud ne, bude to za méně.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Kiwiooo
nováček
nováček


Registrace: 26.12. 2008
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: po 05. leden, 2009 8:28    Předmět: Citovat

Diky za info, rozmyslim a kdyztak poslu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
olsak
nováček
nováček


Registrace: 11.1. 2009
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: ne 11. leden, 2009 9:57    Předmět: Display Citovat

Jak je to teda s temi displ. nerikejte ze nevite cenu co se mi podarilo zistit jeto casty problem 750tek.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Badel
>> redaktor <<
>> redaktor <<


Registrace: 2.5. 2007
Příspěvky: 271

PříspěvekZaslal: ne 11. leden, 2009 13:56    Předmět: Citovat

Cože? Copak jsem tu cenu neuvedl o dva příspěvky výše???! Pochybující
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Marsman
nováček
nováček


Registrace: 8.12. 2008
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: út 03. únor, 2009 22:05    Předmět: Oprava digitizeru T750 Citovat

Kiwiooo napsal:
Diky za info, rozmyslim a kdyztak poslu.


Jsem schopen tuto chybu opravit za cenu 650Kc vcetne postovneho.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra WMHelp.cz -> Palm Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Reklama / Ceník
Vstup pro inzerenty




Webmaster | Hledání | Statistiky | Syndikační kanály WMHelp.cz, informace ze světa Windows Mobile, asistenční služby. ISSN 1802-5684
RSS News | RSS Downloads | Atom News | Atom Downloads | Plucker Text | Plucker Color | Plucker Gray | PDA verze | Právní ujednání | Ochrana osobních údajů